سفارش سریع

چاپ کتاب و پذیرش مقاله

افزودن نام نویسندگان به مقالات تحت داوری ۱۳۹۹/۰۶/۲۰
افزودن نام نویسندگان به مقالات تحت داوری

مشاوره انجام پایان نامه و انجام مقاله فروغ پاسارگاد

افزودن نام نویسندگان به مقالات تحت داوری

به تازگی پایگاه استنادی Web of Science، فعالیت وبسایتی روسی که به افزودن نام نویسندگان به مقالات تحت داوری می پردازد را برملا ساخته است. بنا بر ادعای این وبسایت، در طول سه سال فعالیت آن، توسط این وبسایت نام بیش از 100000 پژوهشگر را به بیش از 2000 مقاله افزوده شده است. آن طور که این وبسایت ادعا می کند، همه مجلات در پایگاه های استنادی SCOPUS و Web of Science نمایه شده اند.
در حال حاضر این وبسایت جایگاه نویسندگان در 344 مجله را به متقاضیان پیشنهاد می کند. صاحب امتیاز عمده این مجلات کشورهای هند با 73 مجله، ونزوئلا با 54 مجله، ایالات متحده آمریکا با 38 مجله و پاکستان با 28 مجله هستند. اگرچه این وبسایت هیچ نامی از این مجلات نمی برد، اما تصاویر مجلات شناخته شده ای که برخی از آنها به انتشارات Nature تعلق دارند، در این وبسایت در معرض نمایش قرار گرفته شده است.
با توجه به این امر، وبسایت Retraction Watch اعلام داشت که به نظر می رسد این ترکیبی از یک وبسایت فروش آنلاین و مزایده است. پژوهشگری که به دنبال جایگاه نویسندگی است می تواند به این وبسایت مراجعه نماید و شرح مختصری از حیطه مطالعاتی مقاله مدنظر خود را مطالعه کند و آنگاه جایگاه خود را بین نویسندگان – نویسنده اول تا نویسنده پنجم – مشخص نماید. سپس با وبسایت تماس بگیرد یا سفارش خود را ثبت نماید. همان طور که انتظار می رود، جایگاه نویسنده اول بالاترین قیمت را – از 250 دلار تا 1200 دلار - داراست.
اگرچه پایگاه استنادی Web of Science از این وبسایت خواسته است تا فعالیت های خود را متوقف کند، اما این وبسایت همچنان به فعالیت های خود ادامه می دهد. از قرار معلوم این وبسایت روسی از راه گریزی که در فرآیند چاپ مقالات علمی وجود دارد – قابلیت افزودن اسامی نویسندگان به مقالات تحت داوری و پذیرش شده – بهره برداری می کند. بنا بر مکاتبه دکتر ناندیتا کودری سردبیر Web of Science با کمیسیون اخلاق در پژوهش (COPE)، این کمیسیون را ملزم ساخته است تا از این فرصت بهترین استفاده را نمایند تا در فرآیند تغییر نام نویسندگان مقالات تحت داوری و پذیرفته شده تجدید نظر نمایند. 
همانطور که مقاله Retraction Watch اشاره نموده است، به نظر می رسد که این وبسایت به مظهر رشد پدیده نامیمون چاپ بی رویه و پایین تر از حد استاندارد مقالات، تبدیل شده است. در غیاب اطلاعات مربوط به مجلات در این وبسایت، اعتبارسنجی مجلات این وبسایت نیز با دشواری روبروست.
از قرار معلوم این وبسایت در نوع خود اولین وبسایت می باشد و با توجه به راه حل های تشخیص مجلات جعلی، می بایست به اطلاعات تماس و کارکنان در این وبسایت مشکوک بود. در محتوای این وبسایت – که توسط موتور جستجوی گوگل به انگلیسی ترجمه شده است – چندین خطای نوشتاری و  دستور زبانی دیده می شود. همچنین در معرفی کارکنان این وبسایت و رتبه بندی آنها نیز اشتباهاتی صورت گرفته است.
 

 




ارسال سفارش استخراج مقاله

مقالات مرتبط
پر تکرارترین اشتباهات آماری مقاله ها از نظر داوران مجلات
پر تکرارترین اشتباهات آماری مقاله ها از نظر داوران مجلات ...
ایده های نگارش کتاب
راه هایی برای یافتن بهترین ایده نگارش کتاب برای یک نویسنده جدید ...
معرفی آزمون MSRT
معرفی آزمون MSRT. MSRT   یک آزمون زبان انگلیسی است که توسط «سازمان امور دانشجویان» وابسته ...
نکاتی پیرامون آمادگی برای مصاحبه دکتری
چگونه خود را برای مصاحبه دکتری آماده نماییم؟؟ ...
چگونه برای مقاله خود پذیرش بگیریم؟
چگونه برای مقاله خود پذیرش بگیریم؟ ...
افزودن نام نویسندگان به مقالات تحت داوری
افزودن نام نویسندگان به مقالات تحت داوری   ...
نحوه نگارش فصل نتیجه گیری پایان نامه
نحوه نگارش فصل نتیجه گیری پایان نامه   ...
معرفی پایگاه  Scopus
اسکوپوس چیست؟ ...
مقایسه نمایه سازی با چکیده نویسی و فهرست نویسی
مقایسه نمایه سازی با چکیده نویسی و فهرست نویسی  ...
اکسپت سریع مقاله
اکسپت سریع مقاله ...
© 2023